Avís Legal

Benvingut a la pàgina web de FOC Fibra óptica centelles SL

A continuació li exposem les condicions d’ús de www.focentelles.net. La navegació per www.focentelles.net li atorga el rol d’usuari de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

1- IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, s’informa que www.focentelles.net és un domini de l’empresa FOC Fibra óptica centelles SL amb domicili social C/Socos, 13, local 2B i amb telèfon 931988300

La societat és denominaFOC Fibra óptica centelles SL amb CIF B66039058 que figura inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona volum 43B16, foli 27, full B 439104.

2- NORMES D’UTILITZACIÓ

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta pàgina web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts de www.focentelles.net o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

3- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que conté, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel•lectual o industrial, dels quals Fibra Òptica Centelles o les empreses del seu grup són titulars o llicenciataries legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

4- RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d’oferir un lloc web que ofereixi un funcionament continuat i de màxima qualitat.

De totes maneres, li informem que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es puguin trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

Fibra Òptica Centelles no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços o hipervincles.

Fibra Òptica Centelles no es fa responsable dels prejudicis que es puguin derivar, entre d’altres, de:

  • Interferències, interrupcions, errors, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema elèctric, motivades per deficiències sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions.
  • Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol tipus a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat d’aquest lloc web.
  • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o per ús de versions no actualitzades d’aquest.

L’usuari, en cas de causar danys i prejudicis per ús il·lícit o incorrecte d’aquesta pàgina www.focentelles.net, podrà ser reclamat dels danys o perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, … o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega irraonable sobre el funcionament del lloc web.

5 – Legislació

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l’ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.